Matematik
skæring mellem to bestemte grafer
03. februar 2007 af
Amalthea (Slettet)
Hej
Jeg har en funktionsskare:
ft(x) = 1/4e^x(e^x-2*t)-2*t^2
Opgaven lyder:
Hvilken relation mellem p og q ( p forskellig fra q) skal være opfyldt for at graferne for fp og fq skærer hinanden i netop et punkt?
Hvad er koordinaterne til skæringspunktet?
Min første tanke var at sætte de to grafer (fp og fq)ligmed hinanden for at finde skæringspunktet, men der for jeg netop at p = q og det må det jo ikke være.
Nogen der kan give mig et fingerpej om hvordan jeg kommer videre med opgaven?
på forhånd tak
Jeg har en funktionsskare:
ft(x) = 1/4e^x(e^x-2*t)-2*t^2
Opgaven lyder:
Hvilken relation mellem p og q ( p forskellig fra q) skal være opfyldt for at graferne for fp og fq skærer hinanden i netop et punkt?
Hvad er koordinaterne til skæringspunktet?
Min første tanke var at sætte de to grafer (fp og fq)ligmed hinanden for at finde skæringspunktet, men der for jeg netop at p = q og det må det jo ikke være.
Nogen der kan give mig et fingerpej om hvordan jeg kommer videre med opgaven?
på forhånd tak
Skriv et svar til: skæring mellem to bestemte grafer
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
