Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)
Redegør for begreber; Borger og Bruger.
04. februar 2007 af
JJJensen19 (Slettet)
Hej allesammen herinde.
Jeg har lige brug for lidt hjælp her.
Kan nogle forklare mig eller redegøre for, hvad henholdsvis; Borger og bruger betyder?
På forhånd tak.
Frederik
Jeg har lige brug for lidt hjælp her.
Kan nogle forklare mig eller redegøre for, hvad henholdsvis; Borger og bruger betyder?
På forhånd tak.
Frederik
Svar #1
04. februar 2007 af Natasha88 (Slettet)
Borger er en der bor i husse lejleheder osv. for eksempel. der er mange borger som betaler høje skatter.
Og bruger er en der bruger et eller andet for eksempel- Jeg bruger selvbruner
jeg håber det er forstålidt
Og bruger er en der bruger et eller andet for eksempel- Jeg bruger selvbruner
jeg håber det er forstålidt
Svar #2
04. februar 2007 af JJJensen19 (Slettet)
Kunne godt tænke mig en lidt mere uddybende forklaring, hvis det kan lade sig gøre.
På forhånd tak.
På forhånd tak.
Svar #3
04. februar 2007 af SomeOneMore (Slettet)
Borger = en der bor i et land
Bruger = en der anvender et produkt (som #1 skriver)
Der er vel ikke så meget mere i det?
Eksempel:
Jensen bor i Odense, og elsker at hjælpe andre med lektierne. Han besøger derfor ofte hjemmeside studieportalen.dk, for at kunne tilfredsstille sine glæde ved at hjælpe andre.
Her er Jensen altså BORGER i Odense (eller DK om du vil), men BRUGER af hjemmesiden (studieportalen.dk)
Eksempel 2:
Hansen er bor i USA, men snakker tit med familien i DK. Da dette er en dyr fornøjelse via alm. telefonnet, har han købt en skypetelefon, og anvender skype programmet til at ringe fra. Samtidig vil han gerne have noget fagligt at diskutere med sin familie, så det hele ikke går op i hat og briller, hvormed han har købt en parabol, med TVabonnement hos SatTV (der er amerikas svar på Viasat i DK) og tilsluttet den til sit B&O fjernsyn (der er nu ikke noget så godt som dansk design), så han kan følge med i hvad der sker hos familien på Bornholm i DK.
Her er Hansen BORGER i USA (måske stadig dansk STATSborger, men det er noget andet). Han er imidlertid bruger af Skype (abonnementet), Skype (telefonen) (+ skype nettet, hvis det har sit eget net. Ved jeg ikke noget om). Samtidig er han bruger af B&O's fjernsyn, SatTV (abonnement) samt bruger af parabolfabrikantens parabolprodukt (hans parabol).
Nu kan det næsten ikke gøres mere uddybende. I hvert fald ikke fra min side =)
Bruger = en der anvender et produkt (som #1 skriver)
Der er vel ikke så meget mere i det?
Eksempel:
Jensen bor i Odense, og elsker at hjælpe andre med lektierne. Han besøger derfor ofte hjemmeside studieportalen.dk, for at kunne tilfredsstille sine glæde ved at hjælpe andre.
Her er Jensen altså BORGER i Odense (eller DK om du vil), men BRUGER af hjemmesiden (studieportalen.dk)
Eksempel 2:
Hansen er bor i USA, men snakker tit med familien i DK. Da dette er en dyr fornøjelse via alm. telefonnet, har han købt en skypetelefon, og anvender skype programmet til at ringe fra. Samtidig vil han gerne have noget fagligt at diskutere med sin familie, så det hele ikke går op i hat og briller, hvormed han har købt en parabol, med TVabonnement hos SatTV (der er amerikas svar på Viasat i DK) og tilsluttet den til sit B&O fjernsyn (der er nu ikke noget så godt som dansk design), så han kan følge med i hvad der sker hos familien på Bornholm i DK.
Her er Hansen BORGER i USA (måske stadig dansk STATSborger, men det er noget andet). Han er imidlertid bruger af Skype (abonnementet), Skype (telefonen) (+ skype nettet, hvis det har sit eget net. Ved jeg ikke noget om). Samtidig er han bruger af B&O's fjernsyn, SatTV (abonnement) samt bruger af parabolfabrikantens parabolprodukt (hans parabol).
Nu kan det næsten ikke gøres mere uddybende. I hvert fald ikke fra min side =)
Skriv et svar til: Redegør for begreber; Borger og Bruger.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
