Matematik

Har brug for hjælp til beregning af denne vinkel!

04. februar 2007 af ElectrcBoogie (Slettet)
Ja, jeg har fået stillet følgende opgave:

En linje l har ligningen: y=1,7x-3
Beregn den spidse vinkel mellem l og førsteaksen.

Hvilken formel skal man bruge her? Har aldrig set en lignende opgave nemlig!

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. februar 2007 af mathon

tan(V)=1,7

Brugbart svar (0)

Svar #2
04. februar 2007 af Teazy (Slettet)

v = tan^-1(1,7)

Skriv et svar til: Har brug for hjælp til beregning af denne vinkel!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.