Matematik
Potens
10. februar 2007 af
Mariposa88 (Slettet)
1,5^a = 0,70
Hvordan er det nu, man regner den ud? Kan simpelthen ikke komme i tanke om en formel.
På forhånd tak
Hvordan er det nu, man regner den ud? Kan simpelthen ikke komme i tanke om en formel.
På forhånd tak
Svar #1
10. februar 2007 af Waterhouse (Slettet)
1,5^a = 0,70 <=>
ln(1,5^a)=0,70 <=>
a*ln(1,5)=ln(0,70) <=>
a=ln(0,70)/ln(1,5)
ln(1,5^a)=0,70 <=>
a*ln(1,5)=ln(0,70) <=>
a=ln(0,70)/ln(1,5)
Svar #2
10. februar 2007 af eightx2 (Slettet)
#1
Linje 2, højresiden: der skal nu stå ln(0,70), bare en lille rettelse :)
Linje 2, højresiden: der skal nu stå ln(0,70), bare en lille rettelse :)
Skriv et svar til: Potens
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
