Matematik
f(x)
11. februar 2007 af
compaqcompaq (Slettet)
skal bestemme f'(x) af f(x)=4x^3-260x^2+4000x
Har sagt det giver: 4*3x^2-260-2x+4000*x
Rigtigt?
Har sagt det giver: 4*3x^2-260-2x+4000*x
Rigtigt?
Svar #1
12. februar 2007 af jgthb (Slettet)
nej. første led er korrekt ellers.
f(x)=4x^3-260x^2+4000x =>
f'(x)=4*3x^2-260*2x+4000
f(x)=4x^3-260x^2+4000x =>
f'(x)=4*3x^2-260*2x+4000
Skriv et svar til: f(x)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
