Matematik
Beregning af overflader
12. februar 2007 af
ka140287 (Slettet)
Hej...
Jeg har problemer med at finde et bevis for følgende formel:
S=Integral. 2*pi*r*delta s
Hvor delta s=kvrod(1+(f'(x))^2)
Nogle der kender beviset eller ved hvor jeg kan finde det? Jeg har Edwards and Pennys bog Calculus and Analytic Geometry.
På forhånd tak!
Jeg har problemer med at finde et bevis for følgende formel:
S=Integral. 2*pi*r*delta s
Hvor delta s=kvrod(1+(f'(x))^2)
Nogle der kender beviset eller ved hvor jeg kan finde det? Jeg har Edwards and Pennys bog Calculus and Analytic Geometry.
På forhånd tak!
Svar #1
12. februar 2007 af Darwin (Slettet)
http://tutorial.math.lamar.edu/AllBrowsers/2414/SurfaceArea.asp
Svar #2
12. februar 2007 af Darwin (Slettet)
http://tutorial.math.lamar.edu/AllBrowsers/2414/SurfaceArea.asp
Skriv et svar til: Beregning af overflader
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
