Matematik
x og y
12. februar 2007 af
una (Slettet)
linjerne m og l er bestemt ved:
m: 3x+2y=12
l: 2x-y=1
bestemt koordinaterne til skæringspunktet mellem linjerne.
m: 3x+2y=12
l: 2x-y=1
bestemt koordinaterne til skæringspunktet mellem linjerne.
Svar #1
12. februar 2007 af King_2 (Slettet)
sæt ligningeren lig hinanden.. dette gøres ved at isolere y. og derefter sætte 2x-1=-1½x+6 .. her isolerer du x.. og finder en værdi
dette sættes ind i en af formlerne og komemr til at hedde (x,y) ..
dette sættes ind i en af formlerne og komemr til at hedde (x,y) ..
Skriv et svar til: x og y
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
