Matematik
Haster
21. februar 2007 af
protein30 (Slettet)
Bestem ligningen for symmetriaksen for paraplen med ligning
y=x^2-8x+5
Har fundet x toppuntket: xt=-b/2*a=-(-8)/2*1=4 og hvad så nu?
Tak på forhånd :)
y=x^2-8x+5
Har fundet x toppuntket: xt=-b/2*a=-(-8)/2*1=4 og hvad så nu?
Tak på forhånd :)
Svar #1
21. februar 2007 af Riemann
så må parablen være symmetrisk omkring en lodret akse gennem toppunktet...
Svar #3
21. februar 2007 af mathon
ligningen for symmetriaksen
x=4
NU må jeg råde dig til at repetere ALT om parabelteori. Du spørger oftest om, hvad du lige så godt selv kunne læse om - som alle andre - i din matematikbog.
Det virker som om, du ikke har læst særlig meget/grundigt!!!
x=4
NU må jeg råde dig til at repetere ALT om parabelteori. Du spørger oftest om, hvad du lige så godt selv kunne læse om - som alle andre - i din matematikbog.
Det virker som om, du ikke har læst særlig meget/grundigt!!!
Svar #4
21. februar 2007 af protein30 (Slettet)
Bestem ligningen for symmetriaksen for paraplen med ligning
y=-2x^2-6x+7
vis hvordan man løse denne
y=-2x^2-6x+7
vis hvordan man løse denne
Skriv et svar til: Haster
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
