Matematik
MEGET LET!
24. februar 2007 af
Ralphi (Slettet)
Hej alle... jeg er gået helt kold i en opgave og jeg er 100 på jeg sidder og siger nååårh ja når jeg ser løsningen. Men kan slet ikke huske hvordan man finder nedenstående:
En parabel y=½x^2 +bx+c skærer punkterne 3,-3 og -1,5
bestem b og c
håber ikk der er nogen der sidder og griner af mig dreude :) hehe
En parabel y=½x^2 +bx+c skærer punkterne 3,-3 og -1,5
bestem b og c
håber ikk der er nogen der sidder og griner af mig dreude :) hehe
Svar #1
24. februar 2007 af Waterhouse (Slettet)
Du har
-3=½*3^2+b*3+c
og
5=½*(-1)^2+b*(-1)+c
To ligninger med to ubekendte.
-3=½*3^2+b*3+c
og
5=½*(-1)^2+b*(-1)+c
To ligninger med to ubekendte.
Svar #2
24. februar 2007 af dnadan (Slettet)
opstil disse to ligninger med to ubekendte:
-3=½(3)^2+b*3+c
og
5=½(-1)^2+b*(-1)+c
Løs dette ligningssystem...
-3=½(3)^2+b*3+c
og
5=½(-1)^2+b*(-1)+c
Løs dette ligningssystem...
Skriv et svar til: MEGET LET!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
