Fysik
newton
25. februar 2007 af
Lisa02 (Slettet)
Hvis jeg nu fx skal finde hvad tyngdekraft-accelerationen er i 10 g/cm^3 vand så hedder stykket:
10 * 0,0098 = 0,098 kg
10 * 0,0098 = 0,098 kg
Svar #1
25. februar 2007 af Waterhouse (Slettet)
Hmm, jeg er ikke helt sikker på at jeg forstår hvad du mener.
Tyngdekraften på en ting er givet ved
F = m*g
hvor F er kraften, m er massen (i kilogram) og g er tyngdeaccelerationen, 9,82 N/kg.
Hvis du så vil finde tyndekraften på ti gram vand, omregner du først til kilogram
10 g = 0,01 kg
og sætter ind
0,01kg * 9,82N/kg = 0,0982 N
Tyngdekraften på en ting er givet ved
F = m*g
hvor F er kraften, m er massen (i kilogram) og g er tyngdeaccelerationen, 9,82 N/kg.
Hvis du så vil finde tyndekraften på ti gram vand, omregner du først til kilogram
10 g = 0,01 kg
og sætter ind
0,01kg * 9,82N/kg = 0,0982 N
Skriv et svar til: newton
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
