Matematik
en cylinders rumfang
25. februar 2007 af
white_angel (Slettet)
Af en kugle udskæres en cylinder .
a) Vis , at sammenhængen mellem cylinderens rumfang V og cylindernes halve højde er bestemt ved
V=200*pi*t-2*pi*t
Jeg håber at der nogle der kan hjælpe mig med den her opgave.
a) Vis , at sammenhængen mellem cylinderens rumfang V og cylindernes halve højde er bestemt ved
V=200*pi*t-2*pi*t
Jeg håber at der nogle der kan hjælpe mig med den her opgave.
Svar #2
25. februar 2007 af Sentinox (Slettet)
Det virker som om du mangler at give os nogle oplysninger, hvad angiver t i denne sammenhæng? og er der givet noget med radien i grundfladen?
En figur ville være lækkert.
//Sentinox
En figur ville være lækkert.
//Sentinox
Svar #3
03. april 2007 af madsdh (Slettet)
Jeg sidder med det samme spørgsmål!
"Af en kugle med radius 10 udskæres en cylinder"
Spørgsmålet lyder:
Vis, at sammenhængen mellem cylinderens rumfang V og cylinderens halve højde t er bestemt ved:
V=200*pi*t - 2*pi*t^3
Nogle der kan hjælpe mig?
- Mads
"Af en kugle med radius 10 udskæres en cylinder"
Spørgsmålet lyder:
Vis, at sammenhængen mellem cylinderens rumfang V og cylinderens halve højde t er bestemt ved:
V=200*pi*t - 2*pi*t^3
Nogle der kan hjælpe mig?
- Mads
Skriv et svar til: en cylinders rumfang
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
