Matematik
Reduktion
28. februar 2007 af
Hans4444 (Slettet)
Hvordan løses disse ligninger?
2z^2-7z=-3
2z^2-7z=-3
Svar #2
01. marts 2007 af Dominik Hasek (Slettet)
#0:
Det er ikke rigtigt hvad Duffy skriver i #1. Der gælder, at

og så har du en helt normal andengradsligning.
Det er ikke rigtigt hvad Duffy skriver i #1. Der gælder, at
og så har du en helt normal andengradsligning.
Svar #3
01. marts 2007 af Dominik Hasek (Slettet)
#0:
Jeg tror desuden Duffy mener ``forkort'' i stedet for ``'reducér'', men det er stadig forkert.
Svaret bliver

Jeg tror desuden Duffy mener ``forkort'' i stedet for ``'reducér'', men det er stadig forkert.
Svaret bliver
Svar #4
01. marts 2007 af gahle (Slettet)
#1
Nej, det er en andengradsligning. Lidt skuffet over redaktøren ikke spotter den med det samme..
+3 på begge sider.
2z^2-7z+3=0
Beregn diskriminant:
d=(-7)^2-4*2*3=49-24=25
d>0, 2 løsninger.
x=(-(-7)+/-25^(1/2))/2*2=(7+/-5)/4
Nej, det er en andengradsligning. Lidt skuffet over redaktøren ikke spotter den med det samme..
+3 på begge sider.
2z^2-7z+3=0
Beregn diskriminant:
d=(-7)^2-4*2*3=49-24=25
d>0, 2 løsninger.
x=(-(-7)+/-25^(1/2))/2*2=(7+/-5)/4
Skriv et svar til: Reduktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
