Matematik
hvordan bestemmer jeg f'(x)
02. marts 2007 af
sarah 2804 (Slettet)
hej.. har en opgave som lyder på..
en funktion f er givet f(x)=e2x (opløftet) - 3x
hvordan bestemmer jeg f'(x), og jeg skal derefter undersøge om der findes en tangent til grafen for f med hældningskoefficienten -1..
Er der nogen der kan hjælpe mig på vej ?
mvh Sarah
en funktion f er givet f(x)=e2x (opløftet) - 3x
hvordan bestemmer jeg f'(x), og jeg skal derefter undersøge om der findes en tangent til grafen for f med hældningskoefficienten -1..
Er der nogen der kan hjælpe mig på vej ?
mvh Sarah
Svar #1
02. marts 2007 af ibibib (Slettet)
f(x) = e^(2x) - 3x
f'(x) = 2e^(2x) - 3.
Løs ligningen f'(x) = -1.
f'(x) = 2e^(2x) - 3.
Løs ligningen f'(x) = -1.
Skriv et svar til: hvordan bestemmer jeg f'(x)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
