Matematik
Differentiering?
05. marts 2007 af
LeaBea (Slettet)
Opgaven lyder:
Om en funktion med regneforskrift f(x)=ax+sin(x), oplyses at f'(0)=7
Bestem tallet a.
Hvordan gør jeg det???
Om en funktion med regneforskrift f(x)=ax+sin(x), oplyses at f'(0)=7
Bestem tallet a.
Hvordan gør jeg det???
Svar #2
05. marts 2007 af mia3107 (Slettet)
først differentiere jeg f(x)
f'(x) = a + cos(x)
da f'(0)=7
fremkommer denne ligning:
7 = a + cos(0)
Da cos(0)= 1
7 = a + 1
så
a = 6
======
f'(x) = a + cos(x)
da f'(0)=7
fremkommer denne ligning:
7 = a + cos(0)
Da cos(0)= 1
7 = a + 1
så
a = 6
======
Skriv et svar til: Differentiering?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
