Matematik
Retningsvinkler (vektor)
05. marts 2007 af
viggojensens (Slettet)
Vektorerne vektorA og vektorB er bestemt ved:
VektorA: 3 over k
VektorB: t over -1
Bestem k således, at retningsvinklen for vektorA er 65grader., og t således, at retningsvinklen for vektorB er 230grader.
Find derefter længden af vektorA og vektorB for de fundne retningsvinkler.
Aner ikke hvordan opgaven skal løses?
VektorA: 3 over k
VektorB: t over -1
Bestem k således, at retningsvinklen for vektorA er 65grader., og t således, at retningsvinklen for vektorB er 230grader.
Find derefter længden af vektorA og vektorB for de fundne retningsvinkler.
Aner ikke hvordan opgaven skal løses?
Svar #1
05. marts 2007 af Cristiano (Slettet)
Løs ligningen:
atan (k/3) = 65 deg
og ligningen:
atan (-1/t) = 230 deg
atan (k/3) = 65 deg
og ligningen:
atan (-1/t) = 230 deg
Svar #2
05. marts 2007 af Cristiano (Slettet)
Hov..første ligning løses selvfølgelig med hensyn til k..
tror faktisk, at metoden er forkert til anden ligning :S
tror faktisk, at metoden er forkert til anden ligning :S
Skriv et svar til: Retningsvinkler (vektor)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
