Studievejledning

"sabbat"-år midt i gymnasietiden

05. marts 2007 af egernet_ib (Slettet)
jeg går i 1.g på nærum, og har i noget tid været enormt træt/doven og har misset nogle afleveringer, og dem jeg så har afleveret har jeg altid fået ret dårligt respons på hvilket er en enormt stor omvældtning fra folkeskolen hvor jeg hvis jeg havde skrevet noget lort fik 6-7(gammel skala). Men det korte af det lange er at jeg gerne ville høre hvordan forholdene er ved at tage et år væk fra gymnasiet. Hjælp en faldende mand!!

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. marts 2007 af AllstarHo (Slettet)

Jeg synes ikke, du skal tage et sabbatår midt i gymnasietiden. Det bliver simpelthen for svært at komme i gang igen. Du siger selv, at du har problemer med at aflevere de afleveringer man har i 1.g til tiden, så tror du ikke det vil blive enormt svært for dig engang at droppe sabbatårets indtægter og gå tilbage på SU'en - hvis du da overhovedet modtager SU?

Midt råd til dig er at knibe ballerne sammen, og komme igennem gymnasieforløbet - så kan du tage et sabbatår efter dine tre års slid. (;

Brugbart svar (0)

Svar #2
06. marts 2007 af Mariek (Slettet)

Hej

Er helt enig med AllstarHo; knib ballerne sammen og glæd dig til at få studenterhuen for det stykke arbejde du har gjort. Det er det værd at have den hængende ind i stuen, hvor besøgende ikke kan undgå at se den ;))

Elsker bare den hue!!!

Venligste hilsner,
Marie

Svar #3
06. marts 2007 af egernet_ib (Slettet)

Jeg får ikke SU, og mine udgifter er mindre end min lillesøsters, så det blir overhovedt ik noget problem med penge. Desuden ville jeg nok hellere spare dem sammen i stedet for at bruge dem.
Jeg har valgt at få italiensk og her har jeg af min far fået nogle italiensk CD'er, så tror ik det blir noget problem at vedligeholde det jeg allerede har lært.

Brugbart svar (0)

Svar #4
06. marts 2007 af azade (Slettet)

Jeg holdte et sabbat år mellem 2. og 3.g (af andre årsager) og det gjorde mig utrolig doven. Det tog et stykke tid at komme i gang med skolearbejdet bagefter...

Svar #5
06. marts 2007 af egernet_ib (Slettet)

Men gjorde du så noget for at undgå det?

Brugbart svar (0)

Svar #6
08. marts 2007 af azade (Slettet)

Der var ikke rigtigt andet at gøre end at klø på og lade være med at hoppe over hvor gærdet er lavest (lave lektier, stå op om morgenen selv om det ikke er det mest spændende) - og så skal man huske på at det betaler sig i enden.

Skriv et svar til: "sabbat"-år midt i gymnasietiden

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.