Matematik
at bestemme monotoniforholdene for f
05. marts 2007 af
*cecilie* (Slettet)
Funktionen f er givet ved f(x) = 2x^2-4x-4
Bestem monotoniforholdene for f
Mit bud:
f(x)= 2x^2-4x-4
f(x)=0
2x^2-4x-4=0
d=b^-4*a*c
d=(-4)^2-4*2*(-4)
d= 16 + 32 = 48
x=-b+-kvadr(d)/2*a
x=-(-4)+-kvadr(48)/2*2
x1=5,7320
x2=2,26
min er 2,26
max er 5,7320
er det regnet rigtigt og mangler jeg at beskrive flere ting?? håber nogen kan se på det.. tak
Bestem monotoniforholdene for f
Mit bud:
f(x)= 2x^2-4x-4
f(x)=0
2x^2-4x-4=0
d=b^-4*a*c
d=(-4)^2-4*2*(-4)
d= 16 + 32 = 48
x=-b+-kvadr(d)/2*a
x=-(-4)+-kvadr(48)/2*2
x1=5,7320
x2=2,26
min er 2,26
max er 5,7320
er det regnet rigtigt og mangler jeg at beskrive flere ting?? håber nogen kan se på det.. tak
Skriv et svar til: at bestemme monotoniforholdene for f
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
