Matematik
Renter - beløb fordoblet.
08. marts 2007 af
Rahimian (Slettet)
Hej.
jeg har fået følgende opgave, og sidder lige fast.
En person sætter 15.000 kr i banken til en fast årlig rente på 2.56%
a) hvor lang tid går der, før beløbet er fordoblet?
Jeg har prøvet at bruge T2 = ln(2)/k, men ja ved ik helt.
håber i kan hjælpe
jeg har fået følgende opgave, og sidder lige fast.
En person sætter 15.000 kr i banken til en fast årlig rente på 2.56%
a) hvor lang tid går der, før beløbet er fordoblet?
Jeg har prøvet at bruge T2 = ln(2)/k, men ja ved ik helt.
håber i kan hjælpe
Svar #1
08. marts 2007 af Jakobmp (Slettet)
30.000=15.000(1,0256)^n
(ln(30.000)-ln(15.000))/ln(1,0256)=27,42=n
(ln(30.000)-ln(15.000))/ln(1,0256)=27,42=n
Skriv et svar til: Renter - beløb fordoblet.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
