Matematik

AREAL AF TREKANT

08. marts 2007 af kemlmj (Slettet)
jeg skal bruge formlen for arealet af en trekant, den med sinus??
hurtigst muligt .tak!1

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. marts 2007 af sengul (Slettet)

Værsgo' A= ½*h*g

Brugbart svar (0)

Svar #2
08. marts 2007 af nadjaingemann (Slettet)

Du kan gå ind her på studieportalen.dk under fagsider, også gå ind under matematik, også under geometrisk også finde den der!

Brugbart svar (0)

Svar #3
08. marts 2007 af janandersen (Slettet)

Areal=1/2*b*c*sin(A)

Brugbart svar (0)

Svar #4
09. marts 2007 af mathon

T = 2R^2*sin(A)*sin(B)*sin(C)

hvor R er radius i trekantens omskrevne cirkel.

Men det var nok ikke den, du lige havde i tankerne!

Skriv et svar til: AREAL AF TREKANT

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.