Kemi
massespektroskopi
10. marts 2007 af
cs (Slettet)
Hej vil høre om der er nogen der kan hjælpe med dette.
Når man har en tabel så står der tit nogle karakteristiske ting for de funktionelle grupper men har ikke helt fundet ud af hvad forskellen er når der f.eks. står M -31 og m/e =59, 74 hvis nu det var en methylester.
Når man har en tabel så står der tit nogle karakteristiske ting for de funktionelle grupper men har ikke helt fundet ud af hvad forskellen er når der f.eks. står M -31 og m/e =59, 74 hvis nu det var en methylester.
Svar #1
10. marts 2007 af apandersen (Slettet)
M-31 betyder tab på 31.
m/e=59, m/e=74 betyder toppe ved 59 og/eller 74.
m/e=59, m/e=74 betyder toppe ved 59 og/eller 74.
Skriv et svar til: massespektroskopi
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
