Engelsk

Krig medier og teknologi?

11. marts 2007 af Adm1R (Slettet)
Ja, jeg skal til at skrive en AT 10 opgave som skal handle om krig, medier og teknologi. Da det skulle være tværfagligt har jeg valgt Eng, og His.

Problemet er at jeg kan ikke rigtigt finde et ordenligt emne jeg kan skrive om, da jeg stadig er i tvivel om hvad lærerne præcis vil have (pga alt den rod med de mange opgaver vi skal skrive på samme tid.).

Jeg har selv tænkt på at skrive om a-bomberne over Japan, eller et eller andet om Vietnam krigen, men alle de gode bøger er vist allerede lånt ud.

Så hvis nogle af jer har skrevet om et emne som havde et eller andet med Krig medier og teknologi at gøre, så skriv lige hvilke bøger i har brugt osv. Bøgerne skal helst være på engelsk, men danske er også ok.

- Admir

Brugbart svar (1)

Svar #1
11. marts 2007 af DanniBred (Slettet)

Hvad med teror? det er da et emne det dækker det hele...

Svar #2
11. marts 2007 af Adm1R (Slettet)

Hmm ja, jeg overvejer også at skrive om IRA, men vores bibliotek er lidt lille, så der er ikke så mange bøger som handle om dem.


Brugbart svar (1)

Svar #3
12. marts 2007 af DanniBred (Slettet)

det lyder meget spændende. Bill Clinton skriver også meget detalieret i han biografi "Mit liv" om dem, og alle de 'forsoningsmøder' han har deltaget i.

Svar #4
12. marts 2007 af Adm1R (Slettet)

Ok, jeg vil også se på den bog, men jeg tror jeg har fundet et emne. Jeg har valgt at skrive om den kolde krig og propaganda, hvor jeg vil analysere bogen "The Animal farm", hvor hovedpersonerne og handlingen er baseret på Stalin, og USSR.

Skriv et svar til: Krig medier og teknologi?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.