Kemi

én navngivning

12. marts 2007 af Sannaen (Slettet)
Jeg skal navngive følgende:

CH3-CH=CH-CH3
? butane

Og så ved jeg ikke lgie hvad mere /:
Nogen som kan hjælpe lidt?

Svar #1
12. marts 2007 af Sannaen (Slettet)

= er selvfølgelig et dobbelt bånd

Brugbart svar (0)

Svar #2
12. marts 2007 af sapiens (Slettet)

du skal angive, hvor dobbeltbindingen er.

eks:
CH3-CH=CH-CH2-CH3 ville hedde 2-penten

Svar #3
13. marts 2007 af Sannaen (Slettet)

Okay (: !

Så..

CH3-CH=CH-CH3

hedder 2-butane?

Skriv et svar til: én navngivning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.