Fransk
Sætninger - er de korrekte?
13. marts 2007 af
Ait (Slettet)
Hey!
Jeg har skulle oversætte nogle danske sætninger til fransk, og jeg har skulle gøre brug af 'passiv' (som dannes med être + den kort tillægsform).
Er mine sætninger korrekte?
1) Cyklerne bliver altid stjålet
= Les bicyclettes sont volé toujours
2) I Danmark bliver forbryderne ikke henrettet, de bliver fængslet
=Au Danemark les criminels ne sont pas exécuté, ils sont emprissoné
3) Han er blevet forhørt af politiet
= Il a été interrogé par la police
4) Han bliver løsladt i morgen
=Il sera lâche demain
5) Bilen er lige blevet stjålet
= La voiture vient d’être volé
6) Hun blev voldtaget
= Elle était violé
7) Manden vil blive fanget
= L’homme sera atrappé
8) I et andet land ville han blive dømt til døden
= Dans un autre pays il serait jugé
9) De blev ikke arresteret
= Ils n’étaient åas arrêté
10) Der tales meget om kriminaliteten
= On parlé beacoup de la criminalité
Vh (:
Jeg har skulle oversætte nogle danske sætninger til fransk, og jeg har skulle gøre brug af 'passiv' (som dannes med être + den kort tillægsform).
Er mine sætninger korrekte?
1) Cyklerne bliver altid stjålet
= Les bicyclettes sont volé toujours
2) I Danmark bliver forbryderne ikke henrettet, de bliver fængslet
=Au Danemark les criminels ne sont pas exécuté, ils sont emprissoné
3) Han er blevet forhørt af politiet
= Il a été interrogé par la police
4) Han bliver løsladt i morgen
=Il sera lâche demain
5) Bilen er lige blevet stjålet
= La voiture vient d’être volé
6) Hun blev voldtaget
= Elle était violé
7) Manden vil blive fanget
= L’homme sera atrappé
8) I et andet land ville han blive dømt til døden
= Dans un autre pays il serait jugé
9) De blev ikke arresteret
= Ils n’étaient åas arrêté
10) Der tales meget om kriminaliteten
= On parlé beacoup de la criminalité
Vh (:
Svar #1
14. marts 2007 af Pierre (Slettet)
1) Cyklerne bliver altid stjålet
= Les bicyclettes sont toujours volés
2) I Danmark bliver forbryderne ikke henrettet, de bliver fængslet
=Au Danemark les criminels ne sont pas exécutés, ils sont emprisonnés
3) Han er blevet forhørt af politiet
= Il a été interrogé par la police
4) Han bliver løsladt i morgen
=Il sera libéré demain
5) Bilen er lige blevet stjålet
= La voiture vient d’être volée
6) Hun blev voldtaget
= Elle a été violée
7) Manden vil blive fanget
= L’homme sera/ va être atrappé/fait prisonnier
8) I et andet land ville han blive dømt til døden
= Dans un autre pays il serait condamné à mort
9) De blev ikke arresteret
= Ils n’ont pas été arrêtés
10) Der tales meget om kriminaliteten
= On parle beacoup de la criminalité
Amitiés
Pierre
= Les bicyclettes sont toujours volés
2) I Danmark bliver forbryderne ikke henrettet, de bliver fængslet
=Au Danemark les criminels ne sont pas exécutés, ils sont emprisonnés
3) Han er blevet forhørt af politiet
= Il a été interrogé par la police
4) Han bliver løsladt i morgen
=Il sera libéré demain
5) Bilen er lige blevet stjålet
= La voiture vient d’être volée
6) Hun blev voldtaget
= Elle a été violée
7) Manden vil blive fanget
= L’homme sera/ va être atrappé/fait prisonnier
8) I et andet land ville han blive dømt til døden
= Dans un autre pays il serait condamné à mort
9) De blev ikke arresteret
= Ils n’ont pas été arrêtés
10) Der tales meget om kriminaliteten
= On parle beacoup de la criminalité
Amitiés
Pierre
Svar #2
14. marts 2007 af Ait (Slettet)
Tusind tak! :)
Det var rigtig gode ting lige at få rettet!
Vh
Det var rigtig gode ting lige at få rettet!
Vh
Skriv et svar til: Sætninger - er de korrekte?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
