Fysik
Mærkelig opgave! - Regression
15. marts 2007 af
sprit (Slettet)
Opgave:
På et eksperimentielt bestemt datasæt udføres der kvadratisk regression (f(x) = ax^2 + bx + c). Det ses så, at R^2 = 1 for datasættet, men at a, b oc c alle har små afvigelser fra den teoretisk udregnede værdi. Hvad fortæller det om forsøget, hvis
a er mindre end den teoretiske værdi
b er mindre end den teoretiske værdi og
c er større end den teoretiske værdi?
Det forstår jeg ikke så meget af. Er jeg den eneste, der er forvirret?
På et eksperimentielt bestemt datasæt udføres der kvadratisk regression (f(x) = ax^2 + bx + c). Det ses så, at R^2 = 1 for datasættet, men at a, b oc c alle har små afvigelser fra den teoretisk udregnede værdi. Hvad fortæller det om forsøget, hvis
a er mindre end den teoretiske værdi
b er mindre end den teoretiske værdi og
c er større end den teoretiske værdi?
Det forstår jeg ikke så meget af. Er jeg den eneste, der er forvirret?
Skriv et svar til: Mærkelig opgave! - Regression
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
