Matematik

Renter.... eller hva?

15. marts 2007 af Toff (Slettet)
Hvordan løser man den her. kan ikke finde ud af den:

Hvor mange hele terminer skal 12408 kr. stå på en konto inden saldoen kommer over 20000 kr. hvis rentefoden er 1,75%

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. marts 2007 af Matkaj

Opstil en ligning, brug renteformlen/kapitalfremskrivningsformlen.

Brugbart svar (0)

Svar #2
15. marts 2007 af mathon

Kn = Ko*(1+r)^n

(1+r)^n =(Kn/Ko)

n*ln(1+r) = ln((Kn/Ko))

n = [ln((Kn/Ko))]/ln(1+r)

Skriv et svar til: Renter.... eller hva?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.