Matematik
Integration
18. marts 2007 af
thomas_ho (Slettet)
Hvordan integrerer du følgende:
(1 + x cos x) dx og cos x / kvadrat rod ( 1 - sin x )
(1 + x cos x) dx og cos x / kvadrat rod ( 1 - sin x )
Svar #1
18. marts 2007 af Waterhouse (Slettet)
Den første:
S (1 + x cos x) dx =
S 1 dx + S x*cosx dx
Det første integral burde lige være til at overskue, det sidste kan laves vha. partiel integration.
Den anden kan laves med substitution, sæt t=1-sin(x).
S (1 + x cos x) dx =
S 1 dx + S x*cosx dx
Det første integral burde lige være til at overskue, det sidste kan laves vha. partiel integration.
Den anden kan laves med substitution, sæt t=1-sin(x).
Skriv et svar til: Integration
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
