Matematik
Haster, Hvorda bestemmer jeg f'(27)??
19. marts 2007 af
chubby (Slettet)
hej..
Det haster..
Hvordan bestemmer jeg f'(27)???
jeg har i opgaven arbejdet med en funktion der så således ud:
f(t) = 8,92 * (t-20)^1,1
Ved ikke om det sidste er til nogen hjælp..
Smil herfra
Det haster..
Hvordan bestemmer jeg f'(27)???
jeg har i opgaven arbejdet med en funktion der så således ud:
f(t) = 8,92 * (t-20)^1,1
Ved ikke om det sidste er til nogen hjælp..
Smil herfra
Svar #1
19. marts 2007 af sigmund (Slettet)
Differentier f:
f'(t) = 8.92*1.1*(t-20)^(1.1-1).
Sæt så 27 ind for t.
f'(t) = 8.92*1.1*(t-20)^(1.1-1).
Sæt så 27 ind for t.
Skriv et svar til: Haster, Hvorda bestemmer jeg f'(27)??
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
