Matematik
Ligning?
19. marts 2007 af
Sasha.k (Slettet)
Hej med jer.
Hvordan løses denne ligning?
2*x^2-6*x+4=0
- Uden brug af hjælpemidler
Håber, at I kan hjælpe mig :)
På forhånd tak.
Hvordan løses denne ligning?
2*x^2-6*x+4=0
- Uden brug af hjælpemidler
Håber, at I kan hjælpe mig :)
På forhånd tak.
Svar #2
19. marts 2007 af cacci (Slettet)
du løser den vha. diskriminanten:
en normal andengradligning:
ax^2 + bx +c
hvor a = 2, b=-6 og c=4 (jf. dit indlæg)
d= b^2 - 4ac
x = (-b+ KVAROD(d))/2a
v
x = (-b - KVAROD(d))/2a
en normal andengradligning:
ax^2 + bx +c
hvor a = 2, b=-6 og c=4 (jf. dit indlæg)
d= b^2 - 4ac
x = (-b+ KVAROD(d))/2a
v
x = (-b - KVAROD(d))/2a
Skriv et svar til: Ligning?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
