Matematik
Korrekt?
20. marts 2007 af
TjooDk (Slettet)
Opgave 1 Besten en paramterfremstilling, når følgende 2 vektorer er opgivet: A(3,4,-1) B(2,1,2)
1) Retningsvektor findes
Deraf fås 2 mulige parameterfremstillinger
(x,y,z) = (3-1t,4-3t,-1+3t)
(x,y,z) = (2-1t,1-3t,2+3t)
1) Retningsvektor findes
Deraf fås 2 mulige parameterfremstillinger
(x,y,z) = (3-1t,4-3t,-1+3t)
(x,y,z) = (2-1t,1-3t,2+3t)
Svar #1
20. marts 2007 af sveegaard (Slettet)
Parameterfremstillingen for de rette linjer, de enkelte vektorer findes i eller parameterfremstillingen for det plan, de udspænder?
Skriv et svar til: Korrekt?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
