Matematik
Blæk UH 1 opgave
20. marts 2007 af
Liste87 (Slettet)
Hejsa.
"Fire variable størrelser er forbundet ved formlerne R=R0*(1+a*t) og U=R*I, hvor R0 og a er konstanter.
Opstil en formel, der udtrykker t ved U og I.
Er lidt i tvivl om hvordan reglerne er med de konstanter, om man bare kan lægge dem sammen og kalde dem under et for en ny konstant eller hvordan?
Nogen der kan hjælpe?
Mvh. lasse
"Fire variable størrelser er forbundet ved formlerne R=R0*(1+a*t) og U=R*I, hvor R0 og a er konstanter.
Opstil en formel, der udtrykker t ved U og I.
Er lidt i tvivl om hvordan reglerne er med de konstanter, om man bare kan lægge dem sammen og kalde dem under et for en ny konstant eller hvordan?
Nogen der kan hjælpe?
Mvh. lasse
Skriv et svar til: Blæk UH 1 opgave
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
