Matematik
vinkel mellem 1. akse og funktion?
25. marts 2007 af
flauderkommerenjetjawer (Slettet)
Hej jeg er kommet frem til en ligning, der lyder
Y=e^(tanx)-1
Og så skal jeg have hjælp til at finde vinklen mellem første aksen og tangenten til grafen for f i punktet med førstekoordinat pi/3
På forhånd tak.
Y=e^(tanx)-1
Og så skal jeg have hjælp til at finde vinklen mellem første aksen og tangenten til grafen for f i punktet med førstekoordinat pi/3
På forhånd tak.
Svar #1
26. marts 2007 af sigmund (Slettet)
Find Y' (den afledte af tan(x) er 1/cos^2(x) ). Så er den søgte vinkel givet ved tan(v)=Y'(pi/3), hvor v er vinkelen.
Skriv et svar til: vinkel mellem 1. akse og funktion?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
