Matematik

løs: f(x)=x*2^x

29. marts 2007 af bllcrp88 (Slettet)
Hey.. er helt fortabt med denne nemme ogpave :S kan bare ik lave den, håber der er nogle der kan hjælpe mig..

en funktion f er bestemt ved f(x)=x*2^x

- løs uden brug af komeregner hver af ligningerne

1) f'(x)=0
2) f'(x)=f(x)

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. marts 2007 af dnadan (Slettet)

Der er tale om en produktfunktion her, så for at differentiere denne funktion skal du altså bruge produktformlen... Skriv her igen, hvis der opstår problemer...

Svar #2
29. marts 2007 af bllcrp88 (Slettet)

unskyld men den der produktformel siger mig ikke noget, kan du ik hjælp mig lidt mere.. og evt sætte mig igang med denne formel og fortælle hvad jeg skal gøre, det vil det være super :)

Brugbart svar (0)

Svar #3
29. marts 2007 af eightx2 (Slettet)

(f(x)*g(x))' =
f'(x)g(x)+f(x)g'(x)

Svar #4
29. marts 2007 af bllcrp88 (Slettet)

øhm., hvilke tal ska jeg så sætte ind i formel, kan nemlig huske den nu..

Brugbart svar (0)

Svar #5
29. marts 2007 af dnadan (Slettet)

f(x)=x
g(x)=2^x

Prøv nu selv videre herfra

Skriv et svar til: løs: f(x)=x*2^x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.