Matematik
forskrift for diff. ligning
08. april 2007 af
sundancekid (Slettet)
Jeg kan ikke finde ud af at bestemme denne forskrift:
dy/dt = (1 / kvdr(t^2+1)) *y
og der oplyses at
S (1 / kvdr(t^2+1))dt = ln(t+kvdr(t^2 + 1)+k
Jeg har problemer med at integrere venstre side..
Opgaven er fra eksamens sættet august september 2006
dy/dt = (1 / kvdr(t^2+1)) *y
og der oplyses at
S (1 / kvdr(t^2+1))dt = ln(t+kvdr(t^2 + 1)+k
Jeg har problemer med at integrere venstre side..
Opgaven er fra eksamens sættet august september 2006
Svar #1
08. april 2007 af Waterhouse (Slettet)
Du behøver jo heller ikke integrere venstresiden - det oplyses netop, at integralet af (1 / kvdr(t^2+1))dt er lig ln(t+kvdr(t^2 + 1)+k.
Svar #2
08. april 2007 af dnadan (Slettet)
Yderligere hint: benyt seperation af de variable, hvis du altså ikke allerede havde tænkt dig at gøre dette...
Svar #3
08. april 2007 af sundancekid (Slettet)
aah jeg havde slet ikke læst det på den måde !
årgh tosset
årgh tosset
Skriv et svar til: forskrift for diff. ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
