Matematik

y' én opg. rettelse

12. april 2007 af Sannaen (Slettet)
Hejsa (:
Har jeg forstået at udregne dem korrekt?
Jeg havde problemer og har ikke løst opg. d.

2. find y’ når y er lig med

a)( x + 1 ) / x
y’(x) = nDeriv( x + 1 / x, x, x ) = 0.96

b)( 3x ^ 2 ) - 7x + 14
y’(x) = nDeriv( 3x ^ 2 – 7x + 14, x, x) = 22.75

c)Sin(3x)
y’(x) = nDeriv( sin(3x), x, x) = -2.01

d)( e ^ 5x ) + ( e ^ 4x )
y’(x) = nDeriv( Og hvad skriver jeg så /: Det er ligegyldigt, hvad jeg forsøger her

e)3e ^ 3x
y’ = nDeriv( 3 * e ^(3x), x, x) = 25895156.57

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. april 2007 af eightx2 (Slettet)

y'(x) skal i hvert fald ikke give tal. Hvorfor får du det?

Brugbart svar (0)

Svar #2
12. april 2007 af Esbenps

Hvad er det for parametre nDeriv skal have, og hvor bruger du den henne? På lommeregneren? Har aldrig set det før, men det kunne tænkes, din lommeregner/computer allerede har nogle værdier indtastet for x og derfor giver et tal...

Svar #3
16. april 2007 af Sannaen (Slettet)

Hvorfor skal det ikke give et tal ? /:
Det er på en lommeregner jo.

Brugbart svar (0)

Svar #4
16. april 2007 af eightx2 (Slettet)

#3
Fordi y'(x) er en funktion af x. y'(2) er et tal, for eksempel.

Skriv et svar til: y' én opg. rettelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.