Matematik

Negativt areal i trekant?

12. april 2007 af topra (Slettet)
Jeg regner arealet ud i en trekant, hvor a = 9, b = 6 og C = 120*:
A = ½*a*b*cosC = ½*9*6*cos120 = -27

Hvad gør jeg galt?

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. april 2007 af Esbenps

Plejer det ikke at være sinus der indgår i arealberegningsformlen? Så burde det give positivt areal...

Svar #2
12. april 2007 af topra (Slettet)

Jo... doh!

Skriv et svar til: Negativt areal i trekant?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.