Matematik
nye problemer
14. april 2007 af
pededrengen (Slettet)
Hejsa,
Nogle der kan forklare hvordan min lærebog omskriver "linje 1" til "linje 2"?
lambda^2 - 1,98lambda + 0,98 = 0 <==>
(lambda - 1)(lambda - 0,98) = 0
Nogle der kan forklare hvordan min lærebog omskriver "linje 1" til "linje 2"?
lambda^2 - 1,98lambda + 0,98 = 0 <==>
(lambda - 1)(lambda - 0,98) = 0
Svar #1
14. april 2007 af Mimical (Slettet)
Det er da indlysende. Det sker ved faktorisering. Prøv at gange linje 2 ud så får du linje 1.
Svar #3
14. april 2007 af pededrengen (Slettet)
Det kan jeg godt se, men hvad nu hvis du ikke kendte linje 2! hvordan griber man de så lettest an??
Skriv et svar til: nye problemer
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
