Matematik
Beregning af side på firkant
15. april 2007 af
6drugsandalcohol (Slettet)
Hejsa jeg har en opgave hvor jeg skal lave et par beregninger på firkanten som ses på dette link:
http://aycu09.webshots.com/image/15448/2001595040315562985_rs.jpg
Til denne figur hører følgende oplysninger
Side AC = 63
Side AB = 27
Side CD = 28
Vinkel FAB = 70 grader
Vinkel CDE = vinkel BEF = vinkel AFE = vinkel BED = 90 grader
Så har vi vist oplysningerne på plads. Det som jeg så simpelthen ik kan finde ud af er at kunne beregne
1. siden DF
2. Arealet af hver af de to firkanter.
Nogen som kan hjælpe mig med hvordan jeg skal gribe det an?
På forhånd mange tak!
http://aycu09.webshots.com/image/15448/2001595040315562985_rs.jpg
Til denne figur hører følgende oplysninger
Side AC = 63
Side AB = 27
Side CD = 28
Vinkel FAB = 70 grader
Vinkel CDE = vinkel BEF = vinkel AFE = vinkel BED = 90 grader
Så har vi vist oplysningerne på plads. Det som jeg så simpelthen ik kan finde ud af er at kunne beregne
1. siden DF
2. Arealet af hver af de to firkanter.
Nogen som kan hjælpe mig med hvordan jeg skal gribe det an?
På forhånd mange tak!
Svar #1
15. april 2007 af GuffeHamSelv (Slettet)
nogen idéer til hvordan jeg får taget hul på opgaven?
Svar #2
15. april 2007 af GuffeHamSelv (Slettet)
har prøvet at opdele lidt i trekanter på forskellige måder, men synes dælme ik jeg kan få det til at blive noget jeg kan regne med på nogen måder :S
Skriv et svar til: Beregning af side på firkant
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
