Matematik
hjælp til et par beregninger på 3. gradsfunktion
15. april 2007 af
GuffeHamSelv (Slettet)
Hey, jeg har følgende funktion
f(x) = x^3 + x^2 + ax + b
Hvor f'(-2) = 7 og f(-2) = -1
Til dette skal jeg bestemme hvad a og b er
hvordan gør jeg lige dette?
på forhånd tak :)
f(x) = x^3 + x^2 + ax + b
Hvor f'(-2) = 7 og f(-2) = -1
Til dette skal jeg bestemme hvad a og b er
hvordan gør jeg lige dette?
på forhånd tak :)
Skriv et svar til: hjælp til et par beregninger på 3. gradsfunktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
