Fysik
Resistorer
17. april 2007 af
Fabianbm (Slettet)
Hej.
Jeg kunne godt bruge noget hjælp til at udledde R_p = (R_1 * R_2) / (R_1 + R_2). Jeg starter med at vide at 1/R_p = 1/R_1 + 1/R_2.
Kan ikke rigtig komme igennem udledelsen :(.
På forhånd tak.
Jeg kunne godt bruge noget hjælp til at udledde R_p = (R_1 * R_2) / (R_1 + R_2). Jeg starter med at vide at 1/R_p = 1/R_1 + 1/R_2.
Kan ikke rigtig komme igennem udledelsen :(.
På forhånd tak.
Skriv et svar til: Resistorer
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
