Matematik
Svær Integral opg
18. april 2007 af
Panthers88 (Slettet)
Hey derude :)
Lidt hjælp til følgende opg ville være lækkert..
Opg 1 (Meget svær)
I et koodinatsystem er punktmængden M afgrænset af koodinatsystemets akser og grafen for f(x)=9x-3x^2.
Linjen med ligningen y=ax. Bestem a..
På forhånd - Mange Tak !
Lidt hjælp til følgende opg ville være lækkert..
Opg 1 (Meget svær)
I et koodinatsystem er punktmængden M afgrænset af koodinatsystemets akser og grafen for f(x)=9x-3x^2.
Linjen med ligningen y=ax. Bestem a..
På forhånd - Mange Tak !
Svar #1
18. april 2007 af Mandelbrot (Slettet)
Mangler du ikke noget? Hvad er sammenhænget med linjen y=ax og resten?
Svar #2
18. april 2007 af mathon
efter dine tilføjede oplysninger
Opgave lyder(skrevet af direkte fra bogen):
I et koodinatsystem er punktmængden M afgrænset af koodinatsystemets akser og grafen for f(x)=9x-3x^2.
-Bestem Arealet M(Nemt) ..
Linjen med ligningen y=ax, a<9, deler M i to punktmængder med samme areal.
-Bestem a(svær!) ..
se
http://peecee.dk/?id=40417
Opgave lyder(skrevet af direkte fra bogen):
I et koodinatsystem er punktmængden M afgrænset af koodinatsystemets akser og grafen for f(x)=9x-3x^2.
-Bestem Arealet M(Nemt) ..
Linjen med ligningen y=ax, a<9, deler M i to punktmængder med samme areal.
-Bestem a(svær!) ..
se
http://peecee.dk/?id=40417
Skriv et svar til: Svær Integral opg
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
