Matematik
F(x) opg'er.
21. april 2007 af
Janik-123456 (Slettet)
Jeg har nogen opgaver her som jeg ikke kan find ud af.
Nogen der kan give nogle pej til hvordan de skal udregnes?
Jeg er ikke så go til mat.
Så hvis det kunne blive "skåret ud i pap", ville det være dejligt.
http://i26.photobucket.com/albums/c129/voodoo-doll/opg2.jpg
http://i26.photobucket.com/albums/c129/voodoo-doll/opg-1.jpg
Nogen der kan give nogle pej til hvordan de skal udregnes?
Jeg er ikke så go til mat.
Så hvis det kunne blive "skåret ud i pap", ville det være dejligt.
http://i26.photobucket.com/albums/c129/voodoo-doll/opg2.jpg
http://i26.photobucket.com/albums/c129/voodoo-doll/opg-1.jpg
Svar #1
21. april 2007 af mathon
ski-hop
p_L = 1,8*(L-k) + 60
hvis hoplængden L er større end k, er L-k>0, hvorfor 1,8*(L-k) er de point, der bliver langt OVENI de 60 point.
hvis hoplængden L er mindre end k, er L-k<0, hvorfor 1,8*(L-k) er de point, TRÆKKES FRA de 60 point -(noget negativt adderes til 60)
p_L = 1,8*(L-k) + 60
eller
p_L = 1,8*L +(60-1,8*k), der sammenlignet med y =ax+b,
hvor
L er afsat ud ad x-aksen og p_L er afsat ud ad y-aksen, viser
at
p_L = 1,8*(L-k) + 60 er lineær
p_L = 1,8*(L-k) + 60
hvis hoplængden L er større end k, er L-k>0, hvorfor 1,8*(L-k) er de point, der bliver langt OVENI de 60 point.
hvis hoplængden L er mindre end k, er L-k<0, hvorfor 1,8*(L-k) er de point, TRÆKKES FRA de 60 point -(noget negativt adderes til 60)
p_L = 1,8*(L-k) + 60
eller
p_L = 1,8*L +(60-1,8*k), der sammenlignet med y =ax+b,
hvor
L er afsat ud ad x-aksen og p_L er afsat ud ad y-aksen, viser
at
p_L = 1,8*(L-k) + 60 er lineær
Skriv et svar til: F(x) opg'er.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
