Kemi
opløselighed..
21. april 2007 af
Bumster (Slettet)
prøver igen:
har fået stillet flg opgave, og er lidt på bar bund. Håber nogen kan hjælpe.
- Beregn opløseligheden i mol/L af Fe(OH)2
(Ksp=4*10^-38) i hver af følgende væsker:
a) vand
B) en pufferopløsning med pH=5,0
har fået stillet flg opgave, og er lidt på bar bund. Håber nogen kan hjælpe.
- Beregn opløseligheden i mol/L af Fe(OH)2
(Ksp=4*10^-38) i hver af følgende væsker:
a) vand
B) en pufferopløsning med pH=5,0
Svar #1
22. april 2007 af frodo (Slettet)
du skal anvende ladnings- og massebevarelse, samt de respektive udtryk for ligevægtskonstanter, der er relevante i opløsningen.
Skriv et svar til: opløselighed..
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
