Matematik
Linær ligning
22. april 2007 af
bathory (Slettet)
For en 20-årig er den maksimale pulsfrekvens 200 slag pr.minut og for en 60-årig er den 160 slag pr.minut.
Bestem en ligning for en linje,der beskriver,hvordan den maksimale pulsfrekvens,p, afhænger af en persons alder,a.
Bestem en ligning for en linje,der beskriver,hvordan den maksimale pulsfrekvens,p, afhænger af en persons alder,a.
Svar #1
22. april 2007 af Madsst (Slettet)
Du har to punkter, (20,200) og (60,160). Du får at vide at din ligning skal være lineær og så kan du finde hældningskoefficient ved gennemsnittet over intervallet (160-200)/(60-20)=-40/20=-2.
Så y=-2x+b og -2*20+b=200 giver dig at b=240
Så y=-2x+b og -2*20+b=200 giver dig at b=240
Skriv et svar til: Linær ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
