Dansk

9. klasse mat!

22. april 2007 af Alkymisten (Slettet)
Sidder her med følgende opgave: http://peecee.dk/?id=41176

Det drejer sig om stk 1.5 og 1.5. Jeg er lidt i tvivl om jeg har regnet rigtigt

1.5: 75ark:10 = 7,5 liter

1.6: (60g:2)*7,5 liter = 255 gram

Er disse to stykker korrekt udregnet?

BEMÆRK: Der kan gå op til 10 sek. før billedet vises. For optimal billedevisning, klik da på "Større billede"!

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. april 2007 af Plougmann (Slettet)

Det ser meget fornuftigt ud!

Svar #2
22. april 2007 af Alkymisten (Slettet)

Jamen forholdet 2:1 betyder at avisernes vægt udgør ½ af æggebakkernes dvs. 60:2=30 g!?

Er det så ikke 30gram istedet?

Brugbart svar (0)

Svar #3
22. april 2007 af Hoys (Slettet)

Under dansk, alligevel?

Svar #4
22. april 2007 af Alkymisten (Slettet)

Undskyld?

Brugbart svar (0)

Svar #5
22. april 2007 af NicolaiKaraas (Slettet)

Slettet

Svar #6
22. april 2007 af Alkymisten (Slettet)

hvis du ikke har noget relevan at bidrage med så hold dig venligst fra dette indlæg! Gem Din latterlige kommentarer til dig selv!

Brugbart svar (0)

Svar #7
23. april 2007 af mathon


.6: (60g:2)*7,5 liter = 225 gram!!!

Brugbart svar (0)

Svar #8
23. april 2007 af Allie (Slettet)

Jeg tror det, #3 ville spørge om, var, hvorfor du har valgt at lægge et matematikindlæg ind under "dansk". :)

Skriv et svar til: 9. klasse mat!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.