Matematik

ligning og ulighed

23. april 2007 af 3700-Line (Slettet)
hvordan gør man??

f(x)=x^2+x-1 og g(x)=2-x

løs ligning f(x)=g(x) og løs uligheden f(x)< eller =g(x).

Nogen der komme med lidt hjælp.

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. april 2007 af Riemann

I den første del af opgaven skal følgende ligning bare løses:

x^2+x-1=2-x

I den anden del af opgaven vil det være lettest, at tegne skitse af graferne for de to funktioner.

Skriv et svar til: ligning og ulighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.