Matematik
parabler og ligninger ( den rettede udgave)
29. april 2007 af
affekaida (Slettet)
532)
En cirkel har centrum i 6,2 og radius 5.
Bestem stigningstallet for for de to tangenter til cirklen der går igennem (0,0)
657)
En parabel med ligning
Y=2x^2+bx-5
a)
Bestem tallet b
b)
Bestem dernæst parablens toppunkt samt skæringspunkterne med førsteaksen
673)
Funktionen f er givet ved forskriften:
f(x)=x^3-x+6
------
x^2-x-6
Bestem rødderne i nævnerpolynomiet som i tællerpolynomiet
Faktorisér tæller og nævner og forkort brøken.
663)
Figuren viser grafen for funktionerne
(grafen kan du få af mig hvis du skriver en mail til [e-mail])
f(x)=x^2+6x+4
g(x)=x+3
Løs ligningen f(x) og g(x) eksakt, og benyt derpå figuren til at angive den eksakte løsningsmængde til uligheden: x^2+6x+4=<x+3
http://www.planethomework.com/Forums/Thread.aspx?id=337389
En cirkel har centrum i 6,2 og radius 5.
Bestem stigningstallet for for de to tangenter til cirklen der går igennem (0,0)
657)
En parabel med ligning
Y=2x^2+bx-5
a)
Bestem tallet b
b)
Bestem dernæst parablens toppunkt samt skæringspunkterne med førsteaksen
673)
Funktionen f er givet ved forskriften:
f(x)=x^3-x+6
------
x^2-x-6
Bestem rødderne i nævnerpolynomiet som i tællerpolynomiet
Faktorisér tæller og nævner og forkort brøken.
663)
Figuren viser grafen for funktionerne
(grafen kan du få af mig hvis du skriver en mail til [e-mail])
f(x)=x^2+6x+4
g(x)=x+3
Løs ligningen f(x) og g(x) eksakt, og benyt derpå figuren til at angive den eksakte løsningsmængde til uligheden: x^2+6x+4=<x+3
http://www.planethomework.com/Forums/Thread.aspx?id=337389
Skriv et svar til: parabler og ligninger ( den rettede udgave)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
