Matematik
Ligning
29. april 2007 af
afsharkizi (Slettet)
Har en ligning som jeg har lavet før men kan ikke huske hvordan...
1/3x + 2 = 7
x= 15 ..
Kan i hjælpe kan ikke huske hvordan
1/3x + 2 = 7
x= 15 ..
Kan i hjælpe kan ikke huske hvordan
Svar #1
29. april 2007 af EMRAAAAH (Slettet)
1/3x + 2 = 7
1/3x + 2 - 2 = 7 - 2
(1/3x / 1/3) = (5 / 1/3)
x = 15
1/3x + 2 - 2 = 7 - 2
(1/3x / 1/3) = (5 / 1/3)
x = 15
Svar #3
29. april 2007 af Romulus (Slettet)
Alternativt kunne du gange igennem med 3:
1/3 x + 2 = 7
x + 6 = 21
x = 15
1/3 x + 2 = 7
x + 6 = 21
x = 15
Skriv et svar til: Ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
