Matematik
Toppunkt
30. april 2007 af
Cumano (Slettet)
Hej nogen der vil se om mine beregelser er rigtige?
opg lyder således:
Beregn koordinatsættet til toppunktet for parablen med ligningen:
y = 1/3x^2+2x+3
<=>(d=b^2-4ac) => 2^2-4*0,33*3 = 0,004
<=>(-b/2a , -d/4a) => ( -2/2*0,33 , -0,004/4*0,33)
<=> yt (-3,03 . -0,003) ?
opg lyder således:
Beregn koordinatsættet til toppunktet for parablen med ligningen:
y = 1/3x^2+2x+3
<=>(d=b^2-4ac) => 2^2-4*0,33*3 = 0,004
<=>(-b/2a , -d/4a) => ( -2/2*0,33 , -0,004/4*0,33)
<=> yt (-3,03 . -0,003) ?
Svar #1
30. april 2007 af -Zeta- (Slettet)
Ikke helt. Benyt ikke 0,33 istedet for 1/3. Ellers er det godt nok.
Svar #3
30. april 2007 af Cumano (Slettet)
men kan det da passe at det kan give et så lavt et tal som -0,003?
Svar #5
30. april 2007 af -Zeta- (Slettet)
#4.
Brug 1/3 istedet for 0,33. 0,33 er upræcist og repræsenterer ikke nøjagtigt 1/3.
Hvis du gør dette bør det være rigtigt.
Brug 1/3 istedet for 0,33. 0,33 er upræcist og repræsenterer ikke nøjagtigt 1/3.
Hvis du gør dette bør det være rigtigt.
Skriv et svar til: Toppunkt
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
