Matematik
Mat B. Hjælp Funktion
02. maj 2007 af
kim19 (Slettet)
Hej jeg har problemer med 2 opgaver jeg ik kan finde ud a, er helt på bar bund.
Den første opgave hedder:
Funktionerne f og g er givet ved
f(x)=-2x^2-0,5x-3 og
g(x)=4,2x-5
a) Bestem koordinatsættet til hvert af skæringspunkterne mellem graferne for f og g
Hvornår kan jeg løse den opgave?
Den første opgave hedder:
Funktionerne f og g er givet ved
f(x)=-2x^2-0,5x-3 og
g(x)=4,2x-5
a) Bestem koordinatsættet til hvert af skæringspunkterne mellem graferne for f og g
Hvornår kan jeg løse den opgave?
Svar #1
02. maj 2007 af Alex20 (Slettet)
Du sætter de to funktioner lige hinanden og isolerer x.
DVs.
f(x) = g(x)
-2x^2-0,5x-3 = 4,2x-5
-2x^2-4,7x+2=0
Dette er en almindelige 2. gradsligning, som du sikkert kan løse. :)
DVs.
f(x) = g(x)
-2x^2-0,5x-3 = 4,2x-5
-2x^2-4,7x+2=0
Dette er en almindelige 2. gradsligning, som du sikkert kan løse. :)
Skriv et svar til: Mat B. Hjælp Funktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
