Matematik

ligning

06. maj 2007 af karlmarx (Slettet)
x = -b/(2a) <=>

b = -x*2a

hvilke skridt er taget der ?

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. maj 2007 af mathjælp (Slettet)

Du ganger med -2a på begge sider.

Svar #2
06. maj 2007 af karlmarx (Slettet)

kan du ikke lige vise det ?

Brugbart svar (0)

Svar #3
06. maj 2007 af mathjælp (Slettet)

Tjo, det er egentlig ret simpelt.

x = -b/(2a) <=>
-2a*x = -2a*-b/(2a) <=>
b = -x*2a

Brugbart svar (0)

Svar #4
06. maj 2007 af Esbenps

#0
Hehe, du skulle da have været velkommen til bare at spørge mig i den oprindelige tråd :-)

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=341021

Skriv et svar til: ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.